Skomponuj swój zestaw Jak zamówić i kiedy?

Istnieje możliwość skomponowania menu wg własnych upodobań z wyszczególnionych ponizej dań mięsnych oraz dodatków skrobiowych i surówek.

Catering zamawiamy z wyprzedzeniem minimum 3 dniowym ( na sobotę, do środy).

Ze względu na dużą ilośc zamówień w jednym czasie prosimy w miarę możliwości składać zamówienia z wyprzedzeniem tygodniowym.

Zamówienia przyjmujemy osobiście w siedzibie lokalu od pon. do pt. od 12.00-16.00 lub telefonicznie pod nr: 793 800 996.

Jako potwierdzenie zamówienia przyjmujemy zadatek 50 % wartości zamówienia, platny w lokalu lub przelewem na konto:

Europejski Dom Przyjęć  ul. Osińska 66

ING BANK ŚLĄSKI 70 1050 1676 1000 0022 9162 7699 

 

Dowóz na terenie Żor do 5 km. przy zamówieniu powyżej 200 zł.-gratis.

Powyżej 5 km dopłata za dowóz 10 zł./5km.

Zamówienia poniżej 200 zł-konieczny jest odbiór własny.

UWAGA! W niedziele wolne od handlu minimalna wartość zamówienia 500,00 zł.

 

OFERTA DO SAMODZIELNEGO SKOMPONOWANIA ZESTAWU

MIĘSA:

1. rolada wieprzowa (150 g)(min.4) - 14,00 zł
2. rolada wołowa (130 g)(min.4) - 17,00 zł
3. rolada drobiowa z farszem pieczarkowym (130 g)(min.4) - 13,00 zł
4. schab po parysku z pieczarkami i serem (150 g)(min.4) - 14,00 zł
5. kotlet schabowy (150 g)(min.3) - 11,00 zł
6. kotlet drobiowy (140 g)(min.3) -10,00 zł
7. kotlet drobiowy faszerowany szynką i serem (130 g)(min.3) - 13,00 zł
8. kotlet de vollaile( masło,ser) (130 g)(min.3) - 13,00 zł
9. kotlet a la de vollaile ze szpinakiem i serem feta ( 130 g)- 14,00 zł.
10. kotlet drobiowy po hawajsku (130 g)(min.3)- 13,00 zł
11. filet z ziołami i czosnkiem w cieście (130 g)(min.3) - 13,00 zł
12. filet drobiowy z czarnuszką i serem w cieście (130g) (min.3)-14,00 zł.
13. filet drobiowy w cieście serowym z papryką (130 g)(min.3) - 14,00 zł
14. filet drobiowy w ziołach prowansalskich z grila (120 g) - 12,00 zł
15. filet drobiowy z serem, bazylią i czarnuszką (120g)(min.3)-14,00

16. udko kurczaka faszerowane (150 g)(min.4) - 14,00 zł
17. polędwiczka wp w sosie z grzybów leśnych (120 g)(min.4) - 16,00 zł
18. szaszłyk /cebula-kiełbasa-kurczak-papryka/ (130 g)(min.3) - 13,00 zł
19. szaszłyk/karczek-cebula-papryka-kiełbasa/ (130 g)(min.3)- 13,00 zł.
20. łódeczki drobiowe z brokułem, papryką ( 100g)(min.4)- 13,00 zł.
21. pieczeń z karkówki ze śliwką (120 g)(min.6) - 13,00 zł
22. pieczeń ze schabu z morelą (120 g)(min.6) - 13,00 zł
23. karczek - pieczeń (120 g)(min.6) - 12,00 zł
24. bitki schabowe w sosie z grzybów leśnych (130g)(min.3)- 15,00
25. kaczka pieczona udko (1 szt.)(min.4)- 15,00 zł.
26. polędwiczki drobiowe w cieście piwnym (120 g - 4 szt.)(min.3) - 14,00 zł
27. krokiet z mięsem, pieczarkami i kapustą (80g)( min.6)-9,00 zł.
28. barszcz czysty na wywarze mięsnym (min.300)(min.6.0-4,00 zł.
29. golonka gotowana peklowana - bez kości (ok. 200 g)(min.4) - 20,00 zł


DODATKI:

1. kluski śląskie (12 szt.)(min.6) - 6,00 zł
2. sos (0,5 l) - 10,00 zł
3. ziemniaki podpiekane z boczkiem (200 g)(min.4) - 6,00 zł
4. ziemniaki smażone - ćwiartki (200 g)(min.4) -6,00 zł
5. ziemniaki puree (200 g)(min.4) - 3,50 zł
6. ryż w kurkumie (100 g)(min.3) - 4,00 zł
7. frytki (100 g)(min.4) - 5,00 zł
8. dufinki (100 g)(min.4) - 6,00 zł
9. rozetki ziemniaczane (100 g)(min.4) - 6,00 zł
10. szyszki ziemniaczane (100 g) (min.4)- 6,00 zł
11. dip firmowy (200g.)-10,00zł.
12. dip jogurtowo- czosnkowy (200 g.)-10,00zł.


SURÓWKI:(min.5 porcji)

1. z kapusty pekińskiej (100 g) -5,00 zł
2. z białej kapusty (100 g) - 5,00 zł
3. sałaty różne w sosie jog.-zioł. (100 g) - 6,00 zł
4. buraczki (100 g) - 4,00 zł
5. z selera z jabłkiem (100 g) - 6,00 zł
6. z selera z marchwią ( 100g) -6,00 zł.
7. czerwona kapusta gotowana z jabłkiem(200 g) - 6,00 zł
8. czerwona kapusta z żurawinami (200g) - 6,00 zł.
9. kapusta biała gotowana z koperkiem (200 g) - 5,00 zł
10. kapusta kwaszona zasmażana (200 g) - 5,50 zł
11. kapusta z grzybami (200 g) - 6,00 zł
12. marchew z ananasem (100 g) - 5,50 zł
13. marchew ze śmietanką (100g)- 5,00zł.
14. marchew z pomarańczą (100 g)- 5,50 zł.

SEZONOWO: (min.5 porcji)

1. kalarepka zasmażana (100g.)- 6,oo zł.
2. dynia piżmowa z rodzynkami (150g.)- 6,00zł.
3. bukiet warzyw: marchew,brokuł, kalafior, fasolka (150 g)- 6,00zł.

KONTAKT TELEFONICZNY:

Telefon do konsultanta
od 12.00-16.00 od pon. do pt:

793 800 996

KONTAKT MAILOWY:
info@europejskidomprzyjec.pl

Polityka bezpieczeństwa © Europejski Dom Przyjęć All Rights Reserved