Menu weselne

MENU WESELNE

ZESTAW LUX   CENA 190 ZŁ./OS.

OBIAD

Rosół z makaronem

Karczek pieczeń, rolada wp, rolada woł, udko kurczaka, kotlet de vollaile, pieczone kacze udko, schab z pieczarkami- 7 gatunków, 3 sztuki/os.

kluski sląskie, częsć ciemnych, ziemniaki, sos

3 surówki:czerwona kapusta gotowana z jabłkiem, buraki, marchew z pomarańczą, biała kapusta, pekińska kapusta, seler-jabłko, z sałaty lodowej w sosie jogurtowo-ziołowym + oferta sezonowa

DESER

owoce, ciasta-4-5 rodzajów, 2 szt./os.

dwa desery do wyboru:

kopa, pianki czekoladowe, pianki cytrynowe,

deser rafaello, deser Europejski,

deser lodowy czekoladowo-miętowy, bita śmietana, rurki waflowe, polewa czekoladowa

deser lodowy waniliowy oraz sorbet z czarnej porzeczki, owoce, bita śmietana, rurki waflowe

ZIMNA PŁYTA

trzy rodzaje wędlin, ser gouda, ser pleśniowy, dwie pieczenie naszego wyrobu do wyboru: schab z morelą, karczek ze  śliwką, boczek rolowany,

( istnieje możliwość zamówienia wiejskiego stołu: koszt 300-500 zł.)

ZAKĄSKI:

 trzy rodzaje śledzika do wyboru: pulpeciki mięsno-rybne; rolmopsy śledziowe; koreczki śledziowe; śledź w cebuli i oleju; ryba po grecku; śledź w sosie jogurtowym; śledzik z rodzynkami, śledź opiekany w pomidorowej pomadzie

galaretka drobiowa lub wieprzowa

pomidory, ogórki, mieszanka marynatek,

trzy rodzaje sałatek  do wyboru: grecka; firmowa;  z kurczaka z ananasem; makaronowa z szynką; śledziowa; z pora; z tuńczyka; brokułowa z fetą; z kurczakiem a la gyros; jarzynowa tradycyjna; z rzodkiewki

pieczywo, masło

DANIE GORĄCE I

polędwiczki drobiowe w cieście piwnym podawane z ryżem w kurkumie oraz dipem orientalnym

KOLACJA

pstrąg cały smażony podawany z cytryną,

filet z ziołami w cieście, szaszłyk karczek-cebula-papryka-boczek-kiełbasa, filet po hawajsku,

frytki oraz dufinki/szyszki

surówka colesław lub dowolna z propozycji obiadowych

( istnieje możliwość zamówienia prosiaka)

DANIE GORĄCE II

bogracz lub flaczki lub chili con carne lub węgierska zupa gulaszowa

DANIE GORĄCE III

barszcz z krokietem lub żurek ślaski z jajkiem i białą kiełbasą

lub zupa krem pomidorowa z bazylią i spienioną śmietaną

 

Cena obejmuje ciasto,owoce, tort weselny, bufet alkoholowy, soki i wodę z cytryną w ilości 1l./os.

Alkohol we własnym zakresie.

Napoje gazowane do zakupu w lokalu.








KONTAKT TELEFONICZNY:

Telefon do konsultanta
od 12.00-16.00 od pon. do pt:

793 800 996

KONTAKT MAILOWY:
info@europejskidomprzyjec.pl

© Europejski Dom Przyjęć All Rights Reserved